Tisztelt Érdeklődő, Leendő Partnerünk!

A Workland Plus iskolaszövetkezet célja - immár 2008 óta- , hogy fiatalos, kreatív csapatmunkával szolgáljuk diákjaink és természetesen üzleti partnereink elégedettségét. Tevékenységünk a munkaerő közvetítéséből (bérmunkák) és átgondolt szervezéséből áll össze. Működésünk által támogatjuk diák tagjaink biztos anyagi forrásokhoz való hozzájutását, munkatapasztalataik bővülését, mindezt szorosan igazítva üzleti partnereink igényeihez.

Mikor érdemes hozzánk fordulni?

  • Ha SÜRGŐS problémára, GYORS megoldás kell (akár 24 órán belül)
  • Ha a körülmények dinamikusan VÁLTOZNAK és RUGALMAS partner kell (pl. ingadozik a munkák volumene, hirtelen kell 1-2 főt vagy akár 100-200 főt munkába állítania)
  • Ha a foglalkoztatást EGYSZERŰEN és OPTIMÁLIS anyagi feltételek mellett szeretné megoldani
  • ha valódi GARANCIÁT,MEGBÍZHATÓSÁGOT és FELELŐSEN gondolkodó partnert szeretne

Miért előnyös választás a Workland Plus?

Óra vagy teljesítmény arányos elszámolás

Egyszerűbb könyvelés

Cégünk önálló jogi személyiséggel rendelkező szövetkezet. Vállalkozási vagy megbízási szerződésekkel kapcsolódunk partnereinkhez, ezért számukra tevékenységeink díja költségként jelentkezik. Nincsenek adminisztrációs terhek, munkajogi kötelezettségek, nem kell járulékos költségekkel számolnia (TB, nyugdíj, egészségügyi, munkaadói stb.)

Rövid idő alatt is nagy létszámot tudunk mozgósítani

Az évek során kialakult kommunikációs csatornáinknak és projektvezetőinknek hála, hatékonyan tudjuk elérni aktív diákjainkat és menedzselni az aktuális folyamatokat.

Ügyfélre szabott, közösen kialakított, méltányos díjak

Amennyiben ismer a betöltendő feladatra alkalmas diákot, diákokat és a munkát velük szeretné elvégeztetni, őket beléptetjük a szövetkezetünkbe, sőt az ilyen esetekben áraink még kedvezőbbek.

Írj nekünk üzenetet és felkeresünk!

ELÉRHETŐSÉGEINK

CÍMÜNK Sas utca 25., Budapest 1051

TELEFON +36 1 344 4640

EMAIL info@worklandplus.hu